Peuter Mini Trampolinepark, 3 trampolines
Reviews | Review toevoegen

Peuter Mini Trampolinepark, 3 trampolines is een leuk mini trampoline park voor kleine kinderen tot 6 jaar, er mag per trampoline max. 60 kg op.

Artikelnummer

130140 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

2-3 Werkdagen

€ 3.450,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Peuter Mini Trampolinepark, 3 trampolines

Bijgeleverde producten
  • 3 Trampolines
  • 2 Foam boxen
  • 2 Grondmatten
  • Veiligheidsnetten

Omschrijving Peuter Mini Trampolinepark, 3 trampolines:

Hoe vervelend is het dat de jonge springers niet tegelijk kunnen springen met hun oudere broertje of zusje. Daarom nu een eigen mini trampoline park voor de allerjongste springer. Er zijn meerder units aan elkaar te koppelen, dus zo is het mini trampolinepark zo uitgebreid te maken als gewenst. Verder zijn de kleuren aan te passen een de gewenste eigen thema kleuren. Dit mini jump trampoline park is niet alleen ideaal in een trampolinepark, maar ook in indoorspeelhallen, speelruimtes van een kinderopvang of peuterspeelzalen, campings, restaurants of andere openbare gelegenheden. Het mini jump trampolinepark is makkelijk te plaatsen, geschikt voor openbare gelegenheden en bedoeld voor peuters en kleuters (van 2-6 jaar, max 60 kg).

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews