Trampolinepark Small, 265x265 cm, 4 trampolines nieuw
Reviews | Review toevoegen

Trampolinepark Small, 265x265 cm, 4 trampolines is een leuk trampoline park voor iedereen met 4 trampolines van 265 bij 265 cm.

Artikelnummer

130140 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

2-3 Werkdagen

€ 10.305,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Trampolinepark Small, 265x265 cm, 4 trampolines

Bijgeleverde producten:
  • 4 mini trampolines
  • 2 Foam boxen
  • 2 grondmatten
  • veiligheidsnetten voor om de trampoline heen

Omschrijving Trampolinepark Small, 265x265 cm, 4 trampolines:

Een compleet trampolinepark met hoge kwaliteit trampolines voor urenlang speelplezier, een echte aanrader! Geschikt voor alle leeftijden, zowel kinderen als volwassenen kunnen hier heerlijk op springen en hun energie kwijtraken. Dit krachtige Akrobat trampolinepark kan door de losse elementen volledig worden aangepast om verschillende oppervlakten met meerdere springvelden te creëren en deze geschikt te maken voor verschillende soorten jumpers.  De extra veerbescherming en volledige veiligheidsnetbehuizing staan garant voor maximale veiligheid van de jumper. Het op maat gemaakte ontwerp biedt de keuze uit verschillende kleuren beschermranden. Door middel van een deur betreed je de trampolines, welke ’s avonds is af te sluiten. Het Akrobat Trampolinepark is ideaal voor op campings, indoorpretparken, indoorspeeltuinen, restaurants maar ook bij een strandtent of dierentuin is het een leuke attractie. De trampoline kan op ieder recreatiepark geplaatst worden. Dit  Akrabat trampolinepark is gemaakt om zeer intensief gebruikt te worden. De trampolines zijn gecertificeerd voor openbaar gebruik.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews