Afdekhoes Flat to the ground trampoline (330x250cm)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze Afdekhoezen zijn alleen geschikt voor Flat to the Ground Trampolines! Trampoline afdekhoezen type extra zijn er voor de rechthoekige en ronde trampolines en in verschillende maten.

Artikelnummer

11014 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 109,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Afdekhoes Flat to the ground trampoline 

  • Kleur afdekhoes: Zwart
  • Afdekhoes materiaal:  Zwaar bisonyl zeildoek (vrachtwagen zeildoek)
  • ​​Afdekhoes geschikt voor 330x250 trampolines

Waarom een trampoline afdekhoes kopen? 

Een trampoline afdekhoes beschermt de trampoline onderdelen tegen straling van de zon, winterse invloeden of andere weersomstandigheden. De trampoline beschermhoes gaat over de trampoline rand, springmat en veren heen, waardoor de onderdelen langer mooi blijven en zullen ze langer mee gaan. Daarnaast is een trampoline afdekhoes handig omdat hij zorgt dat de trampoline na een regenbui zo goed als droog is en na het verwijderen hiervan kan er vrijwel direct gesprongen worden. De afdekhoes voorkomt ook dat de trampoline heel vies wordt, door bijvoorbeeld bladeren of bloesem van omstaande bomen.

Deze Afdekhoezen zijn alleen geschikt voor Flat to the Ground Trampolines!

Een trampoline afdekhoes voor een langere houdbaarheid van je trampoline onderdelen.

De Trampoline afdekhoezen type Extra zijn er voor ronde en rechthoekige trampolines, en zijn in extra zware kwaliteit uitgevoerd waardoor ze ook bij hardere wind op de trampoline blijven liggen en niet gaan “klapperen”. In de afdekhoes zijn gaten geslagen, zodat het water dat op de trampoline afdekhoes komt te liggen weg kan lopen. De bevestiging van de afdekhoes gebeurt door een elastisch koord die je bevestigt aan de elastische koorden van de trampoline rand.

Het materiaal van deze extra zware kwaliteit afdekhoes is zwaar bisonyl zeildoek (vrachtwagen zeildoek). word voor de ronde modellen standaard in de kleur grijs geleverd en voor de rechthoekige modellen de kleur zwart. 

Deze Afdekhoezen zijn alleen geschikt voor Flat to the Ground Trampolines!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.