Berg Ultim Elite Flatground 500 x 300 - zwart
Reviews | Review toevoegen

Berg Ultim Elite Flatground 500 x 300 - zwart is voor de echte freestylers deze trampoline is de beste op de markt daarbij kunt u deze ook bestellen met Aerowall.

Artikelnummer

32.41.25.40 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 1.999,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Berg Ultim Elite Flatground 500 x 300 - zwart

Bijgeleverde producten: Afmetingen:
  • Lengte: 500 cm
  • Breedte: 300 cm
  • Hoogte vanaf de Grond: 22 cm
  • Breedte randkussen: 44 cm
  • Dikte randkussen: 45 mm

Overige Informatie trampoline:

Minder weerstand met het berg AirFlow springdoek (Afbeelding 3)
Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend tegenover een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen, waardoor je hoger springt.
Het AirFlow springdoek en de TwinSpring veren zorgen dat je extra hoog en soepel kan springen. De Ultim Elite is met zorg ontwikkeld, wat heeft gezorgd voor een zeer veilige trampoline.

Groter springoppervlak met TwinSpring Gold (Afbeelding 4)
De schuingeplaatste TwinSpring Gold veren zorgen ervoor dat er een groter springoppervlak ontstaat. Daardoor kan je ook aan de zijkant van de trampoline fijn en licht springen.

Extra lange levensduur door Elite beschermrand (Afbeelding 5)
Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de Elite beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De Elite beschermrand is de beste op de markt. Door de speciale UV-werende laag, blijft de trampoline lang mooi. De FlatGround trampolines van BERG zijn volledig geïntegreerd in de tuin. De beschermrand van de trampoline ligt namelijk op gelijke hoogte met de tuin zelf. Dit maakt de trampoline onopvallend en gemakkelijk te betreden.
Hierbij een video over de: Berg Ultim Elite Flatground 500 x 300 - zwart

Omschrijving Berg Ultim Elite Flatground 500 x 300 - zwart:

Van alle trampolines spring je het lekkerste op de BERG Ultim Elite FlatGround. Deze trampoline is speciaal ontworpen voor het leren en uitvoeren van de stoerste (nieuwe) tricks. De trampoline is 5x3 meter, waardoor je enorm veel springruimte hebt! Net als de olympische trampolines heeft deze Ultim Elite een rechthoekige vorm. Dit zorgt dat je superfijn kan springen over de hele lengte én breedte. Op een rechthoekige trampoline heb je ook meer controle over de sprongen die je maakt.

Het AirFlow springdoek en de TwinSpring veren zorgen dat je extra hoog en soepel kan springen. De Ultim Elite is met zorg ontwikkeld, wat heeft gezorgd voor een zeer veilige trampoline.

De FlatGround trampolines van BERG zijn volledig geïntegreerd in de tuin. De beschermrand van de trampoline ligt namelijk op gelijke hoogte met de tuin zelf. Dit maakt de trampoline onopvallend en gemakkelijk te betreden.

De Ultim Elite FlatGround is verkrijgbaar met AreoWall. Deze afneembare springmuur zorgt dat het oefenen en maken van tricks nog leuker wordt. De muur staat superstevig door het sterke frame en is eenvoudig te plaatsen en verwijderen.  (zie relevante producten onderaan de pagina)

Afdekhoes:

Er word GEEN afdekhoes geleverd bij deze trampoline indien u deze toch nodig heeft zie relevante producten onderaan de pagina

Voordelen t.o.v een normale trampoline:
De gapless beschermrand is gemaakt van het allersterkste en -mooiste materiaal op de markt.
De gapless beschermrand bestaat uit één doorlopend stuk schuim. Dit zorgt voor een volledige bescherming van de veren en het frame.
De beschermrand is extra breed (44 cm) en dik (45 mm).
Het gepatenteerde frame bestaat uit een sterk profiel van 140x80 mm.
Superstil frame.
Stoere graphics op de beschermrand.
Inclusief hulpmiddelen voor het ingraven (uitgebreide ruler, meet en afwerk tool, afteken kalk).
Het AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door. Dit resulteert in beter springcomfort en hoger & soepeler springen!
Doordat de TwinSpring Gold veren schuin staan zijn ze extra lang en soepel zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak.
De Elite beschermrand is de beste op de markt. Door de speciale UV-werende laag, blijft de trampoline lang mooi.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews