Randkussen Inground EazyFit 330x220 - Groen
Randkussen Inground Ultim 330x220 - Groen
Reviews | Review toevoegen

Randkussen Inground Ultim 330x220 - Groen. De Ultim Randkussen is een medium kwaliteit Randkussen die perfect past op de rechthoekige trampoline.

Artikelnummer

51.30.18.19 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

2-3 werkdagen

€ 289,00 *
€ 259,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Randkussen Inground Ultim 330x220 - Groen

Algemene informatie
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: PVC Zeildoek
  • Randvulling: Closed Cell Foam
  • Geschikt voor 330X220 Berg Ultim inground Trampoline!

Specificaties:
  • Dikte: 30 mm
  • Breedte 40 cm

Randkussen: 

Het EazyFit inground Randkussen is een medium kwaliteit Randkussen die perfect past op de rechthoekige 330x220 Eazyfit trampoline. Bestel eenvoudig je beschermrand van de BERG EazyFit InGround.
Model 2017 met lusjes aan de bovenkant van de rand, zodat er later nog een vangnet gemonteerd kan worden. Het EazyFit inground randkussen is extra breed en extra dik en sluit goed aan op het springdoek. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Het randkussen is uitgerust met een frame net, dat standaard aan het randkussen is  bevestigd. Dit zorgt voor extra veiligheid en voor optimaal springplezier! 
Deze beschermrand is gemaakt van sterk UV- en slijtbestendig buitendoek. Van binnen is de beschermrand gevuld met waterafstotend 'Closed Cell Foam'. Op en top veilig en klaar voor gebruik

Let op: Wordt geleverd zonder trampoline.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews